avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Magaziner
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Magaziner

Vechimea ca lucrator comercial sau gestionar, poate fi asimilata vechimii pentru un post de magaziner in sistemul public?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:01, 5 Decembrie 2017
Da, poate fi asimilată în situația în care ați avut și gestiune în primire ca lucrător comercial.
Cred că nu m-am exprimat corect, o instituţie publică scoate la concurs un post de magaziner, la condiţii specifice - 6 luni vechime în activitate, au fost depuse dosare cu vechime ca: lucrător comercial, gestionar depozit, comisia poate asimila vechimea ca lucrător comercial, gestionar depozit, pentru un post de magaziner? In COR - magazinerul are un cod 432102, lucratorul comercial-alt COR 522303, gestionarul depozit - alt COR - 432101. Postul publicat la concurs este - magaziner -.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Institutia respectiva trebuia sa mentioneze exact despre care vechime in activitate este vorba ... vechimea totala in munca sau despre vechimea in functia de magaziner. Nu avem de unde sa stim modul de interpretare a sintagmei de catre institutia in cauza.

Gestionar, în înţelesul Legii nr.22/1969, este acel angajat al unei persoane juridice prevăzute la art. 176 din Codul penal care are ca atribuţii principale de serviciu primirea, păstrarea şi eliberarea de bunuri aflate în administrarea, folosinţa sau deţinerea, chiar temporară, a acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de garantie materiala conducator auto george141414 george141414 Salutare! O societate de transport are posibilitatea de a constitui o garantie materiala pentru un conducator auto, care are masina in gestiunea sa? In ce ... (vezi toată discuția)
Contract garantie / retinere garantie gestionarului angajat in mediul privat srl... Elena Goran Elena Goran buna ziua , conform ultimelor modificari la codul penal art 176 despre care face vortbire in legea gestionarilor se refera doar la autoritatile publice . ... (vezi toată discuția)
Refuzarea preluarii gestiunii BleRux BleRux Sunt angajat ca medic si am in subordine mai multi asistenti medicali. Directorul unitatii vrea sa ma oblige sa preiau eu gestiunea sectiei ,lucru care nu se ... (vezi toată discuția)