avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imbuteliere plante etnobotanice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imbuteliere plante etnobotanice

buna ziua,
m-ar interesa autorizatiile de care as avea nevoie pentru deschiderea unei linii de imbuteliere(ambalare) a plantelor pt studiu etnobotanic,aici ma refer la finante,sanatate sanepid sau daca ar mai fi altele...am fost la oficiul pentru protectia plantelor sa ii intreb daca am nevoie de ceva de la ei si s-au uitat ciudat la mine fiindca nu stiau ce sa imi raspunda si m-au trimis de la un coleg la altul.
In al doilea rand m-ar interesa de la furnizorul meu de ce acte as avea nevoie avand in vedere ca e din strainatate, din UE.Aici ma refer daca e nevoie de certificat de provenienta a plantelor sau altele.
ce-i de la protectia plantelor mi-au spus ca an mevoie de ceva aprobare de la ei dar de la bucuresti pentru fiecare plante pe care doresc sa o aduc in tara ca nu cumva sa fie vreo planta pe cale de disparitie.
Pentru a da drumul unei asemenea linii de imbuteliere de ce aprobari o sa am nevoie si de la cine.
Intentionez sa deschid si in magazin de prezentare si sa fac si putina distributie.
La ce cod caen m-as incadra in aceasta situatie?
Si intrebarea cea mai importanta : s-a aprobat vre-o lege care sa opreasca comercializarea acestor plante?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: aurik , utilizator 18:06, 15 Octombrie 2009
@ Intrebarea cea mai importanta: nu s-a adoptat nicio lege. Era in pregatire un proiect de Ordin al Ministerului Sanatatii, dar nu a fost (inca?)adoptat de Guvern.
va multumesc...iar referitor la celelalte nedumeriri?
de la furnizorul meu de plante am nevoie si de certificat de provenienta a plantelor?fiindca nu imi poate oferii asa ceva.poate sa imi ofere doar factura.as mai avea nevoie de altceva de la el pe langa factura?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum droguri legale PatriciaPricop PatriciaPricop Buna ziua, Am o nedumerire si sper sa ma puteti ajuta. Intr-o seara, in scara unui bloc, 4/5 persoane consumau droguri legale(etnobotanice) in scara unui ... (vezi toată discuția)
Substante legale confiscate Andrei900 Andrei900 Buna Ziua, astazi am fost luat de pe strada, dus la sectie, iar asupra mea aveam un colet nedesfacut.Acolo m-au perchezitionat, si au luat coletul respectiv ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)