avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... .mai beneficiez de pensie de invaliditate pe caz de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

.mai beneficiez de pensie de invaliditate pe caz de boala ca nu muncesc

Buna seara am (handicap hiv) si iau alocatie hrana complementar handicap si indemnizatie insotitor beneficiez de pensie de invaliditate adica pe caz de boala ca nu am muncit ! Sau imi opreste indemnizatia de insotitor pt cea de invaliditate? Am auzit ca am dreptul si la pensie de invaliditate dar sunt nelamurita in legatura cu banii care ii iau mi se opreste ceva? Si cum se calculeaza criterile ? Nu am muncit niciodata. Am 29 de ani si 10 luni .cat este pensia de invaliditate? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
Crislinca, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru bolnavii de sida yaro yaro am fost diagnosticat acum 2 ani cu hiv intro tara din ue daca ma intorc in romania mar ajuta statul cu alocatia de hrana ,indemnizatia sau ce sunt astea ca nu ... (vezi toată discuția)
Pensie cu handicap cu insotitor in grecia si pensie cu invaliditate cu insotitor in romania se poate? gino_greece gino_greece Buna ziua , va deranjez in numele tatalui meu in legatura cu problema lui.In Romania a muncit pana in anii 90\\" 15 ani 10 luni dupa anii 90\\" pana in prezent ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate Dumitriu Laura Dumitriu Laura Buna ziua, as dori sa stiu daca o persoana (elev in ultimul an de liceu) cu grad de handicap I cu insotitor care la ora actuala beneficiaza de remuneratia care ... (vezi toată discuția)