avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Unde se poate gasi schita unui bloc ?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Unde se poate gasi schita unui bloc ?

Unde se poate gasi schita unui bloc la firma care l- a construit sau la oficiul de cadastru?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:02, 5 Decembrie 2017
Documentele in baza carora a fost executat un imobil pot fi regasite la constructor
Daca blocul este intabulat,atunci documentele se regasesc la ocpi
Dar documentele in baza carora a fost executat imobilul pot fi regasite la proiectant ,inclusiv la serviciul urbanism din prumarie care a emis autorizatia de constructie si certificatul de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație de construire pentru o anexa gospodăreasca ilegal construita Simona.Dunca Simona.Dunca Buna ziua! In 2015 (acum vreo 5 ani) am construit o anexa gospodăresc (beci - fundatie din beton sapat in pământ + garaj deasupra) de aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament modificat oanaatudor oanaatudor Buana ziua, Doersc sa achizitionez un apartament in Bucuresti, cu credit Prima Casa. Am gasit apartamentul, problema este urmatoarea: proprietara actuala a ... (vezi toată discuția)
Documentatie constructie george_x george_x Buna, Sper ca postez acest subiect in categoria potrivita. Daca nu, sa-mi fie cu iertare de la moderatori. Am cumparat o casa care nu stiu de cine a fost ... (vezi toată discuția)