avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cresterea copilului

Daca nasti intr-o tara UE si esti angajata in RO de cel putin un an, ai dreptul la indemnizatie de crestere a copilului? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2017
Vicunico, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 5 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți realizate venituri supuse impozitului pe venit timp de cel putin 12 luni in ultimii doi ani anteriorîn nașterii copilului atunci beneficiați de indemnizația pentru CCC, indiferent unde are loc nașterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am 12 luni de munca CorinaElena20 CorinaElena20 Nu am 12 luni de munca , la actualul loc , am vreo 7 , nu pot lua o foaie sa dovedească ca am lucrat înainte unde am lucrat cu contract și sa se facă ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia ccc Adnas17 Adnas17 Buna ziua! Este necesar ca la momentul nasterii copilului sa detii statut social pt a primi indemnizatia ccc. Caz concret: indemnizatia a fost refuzata sub ... (vezi toată discuția)
Buna ziua pot beneficia de indemnizație pentru cresterea copilului ... Matasel23 Matasel23 Buna ziua pot beneficia de indemnizație pentru cresterea copilului daca nu am lucrat niciodată in România sau daca am rămas însărcinată si apoi sa ma ... (vezi toată discuția)