avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Refuz solicitare de mutare pe functie echivalenta in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Refuz solicitare de mutare pe functie echivalenta in cadrul institutiei

In situatia in care detin o functie de sef serviciu si solicit mutarea pe o alta functie in cadrul institutiei si in cadrul unei alte activitati pentru care am specializarea corespunzatoare, iar conducatorul institutiei refuza pe motiv ca nu are cine sa coordoneze activitatea pe care o conduc eu in prezent, care sunt demersurile care pot fi intreprinse pentru a obtine mutarea?Precizez ca este o activitate cu volum mare de lucru, riscuri sporite si nivel ridicat de complexitate, cu personal insuficient, iar cel existent cu pregatire necorespunzatoare.Acest fapt presupune lucru peste program, munca in conditii de stres si permanenta criza de timp, fapt de natura sa imi afecteze starea de sanatate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:13, 17 Decembrie 2017
Ar trebui sa faceti o notificare in acest sens ordonatorului de credite in care sa relatati cu lux de amanunte si sa asteptati raspunsul scris al acestuia. In cazul in care nu va iasa pasenta mergeti la tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea încadrării unui inspector de protecție civilă Mihai Cochior Mihai Cochior Bună ziua! Sunt Cadru Tehnic cu atribuții P.S.I. în cadrul unei societăți cu capital privat cu aproximativ 1600 de angajați. Activitatea este de ... (vezi toată discuția)
Schimbare felul muncii george_dext george_dext Un functionar public ,angajat prin concurs ca inspector in cadrul departamentului financiar contabil- la executari silite, poate fii mutat fara acordul sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as vrea sa stiu daca pot sa solicit angajatorului ... ElaLore ElaLore Buna ziua. As vrea sa stiu daca pot sa solicit angajatorului (firma de stat) mutarea intr-un alt departament in care programul e doar de dimineata pentru a-mi ... (vezi toată discuția)