avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plan de motivare pentru angajarea unui absolvent de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plan de motivare pentru angajarea unui absolvent de studii superioare

Buna ziua,

trebuie sa intocmesc un plan de motivare pentru angajarea unui absolvent de studii superioare si nu prea stiu cum ar trebui sa arate asa un plan. Stiu care sunt elementele ce pot motiva un viitor angajat, insa nu stiu ce structura trebuie sa aiba planul. Exista vreo reglementare in acest sens ? Exista vreun model care trebuie respectat ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:57, 12 Octombrie 2009
Pot sa va dau maine, un chestionar de evaluare a satisfactiei salariatului intocmit pe niste criterii, care, in sens invers sunt niste obiective pe care angajatorul trebuie sa le satisfaca angajatului.
:offtopic:

Ma scuzati ca intervin dar ce motivare mai mare poate avea un absolvent de studii superioare decat aceea de a-si gasi de lucru in aceasta perioada?!

Pe undeva ma bucur de aceasta criza ptr ca acum tinerii nu mai au gogosile acelea in cap cum ca au terminat o facultate deci merita cel putin un post de director si minim 1.000 euro/luna.
Si nici nu ma mai privesc obraznic in ochi sa-mi spuna ca ptr salariul pe care il ofer (si zau ca nu-i de colea ptr un tanar care nu stie sa faca mai nimic) nici nu merita sa se trezeasca dimineatza.!
Pe undeva ma bucur de aceasta criza ptr ca acum tinerii nu mai au gogosile acelea in cap cum ca au terminat o facultate deci merita cel putin un post de director si minim 1.000 euro/luna.
Si nici nu ma mai privesc obraznic in ochi sa-mi spuna ca ptr salariul pe care il ofer (si zau ca nu-i de colea ptr un tanar care nu stie sa faca mai nimic) nici nu merita sa se trezeasca dimineatza.!

Fara cuvinte! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de motivare ptr angajarea unui absolvent psihcrim psihcrim Buna ziua, trebuie sa intocmesc un plan de motivare pentru angajarea unui absolvent de studii superioare si nu prea stiu cum ar trebui sa arate asa un plan. ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare act aditional Popescu Lorena Popescu Lorena Ce actiuni / masuri poate lua angajatorul daca angajatul refuza semnarea unui act aditional care nu e conform cu legea in vigoare? (vezi toată discuția)
Motivarea angajatilor Violeta17 Violeta17 Am de realizat un plan de motivare a unui angajat care este absolvent de studii superioare, debutant in campul muncii. Va rog daca ma puteti ajuta. Multumesc (vezi toată discuția)