avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit realizat in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit realizat in strainatate

Buna ziua.

In anul 2015 am avut un contract de consultanta, limitat la un anumit numar de zile lucratoare, cu o firma din Belgia, in cadrul implementarii unui proiect al Comisiei Europene.
Mi-am desfasurat activitatea doar in afara tarii, in Nicosia.
Mentionez ca sunt cetatean roman, si am semnat acest contract ca persoana fizica, nu sunt PFA, SRL, etc.
Am fost remunerat cu o anumita suma pe zi lucrata, plus diurna.

Va rog sa-mi spuneti daca diurna primita poate fi impozitata de statul roman, iar daca da, in ce procent.
Va rog de asemenea sa-mi spuneti care este procentul in care statul roman va impozita veniturile obtinute (declaratia 201).

Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Impozite si taxe andra10 andra10 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: daca un teren este adus de o unitate administrativ teritoriala ca aport intr-o asociere ... (vezi toată discuția)
Seconded employee agreement ramiha ramiha Buna ziua, Mi s-a ivit o oportunitate de a lucra la o firma din Belgia si am inteles de la potentialul angajator ca taxele ar fi mai mici cu un contract de ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica pfa si administrator srl - legalitate ContSters267473 ContSters267473 Buna seara, As dori sa clarific problemele de mai jos cu cateva raspunsuri prompte si simple, ca sa stiu spre ce anume ma indrept. 1. O persoana fizica ... (vezi toată discuția)