avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită vechiul sau noul CPC?
Discuție deschisă în Executare silită

vechiul sau noul CPC?

Dosar de executare 2012, 2017-vanzarea bunului prin licitatie publica.
29.09.2017 contestatie impotriva publicatiei de vanzare ce nu a facut obiectul dosarului de executare din 2012, iar la 05.10.2017 cerere modificatoare conform art 204 NCPC prin care se cere anularea procesului verbal de licitatie si a actului de adjudecare. Intrebarea mea: acest proces se judeca pe vechiul cod sau pe noul cod? in cazul in care se judeca pe vechiul cod, pot invoca respingerea contestatiei ca fiind tardiv introdusa, avand in vederea ca art 132 VCPC nu prevede modificarea obiectului cererii.
Precizez ca azi am intrat in posesia dosarului ca intervenient si am vazut ca obiectul contestatiei este contestatie la publicatia de vanzare, iar in dezvoltarea ei face referire la procesul verbal de licitatie, ca la data de 05.10.2017 sa modifice cererea, invocand o greseala de dactilografiere.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Modificare cerere-eroare materiala ancairo ancairo una ziua, In data de 12.09.2017, am achizitionat un imobil prin licitatie publica. Debitorii, au fost instiintati de indata ca imobilul a fost vandut, iar ... (vezi toată discuția)
Intrebare- contestare executare dupa ce am adjudecat un ap ancairo ancairo Buna ziua, La data de 12.09.2017, am cumparat un apartament prin licitatie publica, ce nu a fost contestat in termen sau cel putin asa am crezut eu. Intre ... (vezi toată discuția)
Partaj vanzare la licitatie- adjudecare de catre unul din coproprietari ? kukuk kukuk suntem 2 coproprietari spre finalul procesului de partaj judiciar,urmeaza vanzarea imobilului de catre executorul judecatoresc,intrebarea e daca la licitatie ... (vezi toată discuția)