avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general transfer bancar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

transfer bancar

buna ziua
intrucat eu sunt plecata in starinatate si nu ma incadrez in timp pentru partricipare la o licitatie in vederea achizitionarii unui apartament mama mea o va face in locul meu. Va cumpara apartamentul pe numele ei si mi l va revinde ulterior.
Este vreo problema daca banii vor fi virati din contul meu bancar?
As vrea sa evit trimiterea banilor intr un cont de al mamei mele...pentru ca nu are cont in euro si nici nu mai este timp pentru deschiderea unuia nou.

Va multumesc anticiat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:04, 5 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ii puteti transmite o imputernicire sa liciteze in numele dvs.. Va cumpara apartamentul si vi-l va revinde numai in conditiile in care il va adjudeca. Trebuie sa achite si garantia ptr participarea la licitatie. Nu are importanta provenienta banilor, trebuie doar sa cunoasteti nr contului executorului. Trebuie sa specificati scopul transferului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa pentru mama smith123 smith123 Vreau sa-i cumpar un imobil mamei mele, iar acesta va fi pe numele dansei, banii vor fi virati prin banca (fiind o suma mare), banii ii am deja intr-un cont ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament care are notare in cartea funciara mady_ mady_ Doresc sa cumpar un apartament prin credit bancar. Am aflat ca acest apartament are o somatie inscrisa in Cartea Funciara de catre un executor judecatoresc. In ... (vezi toată discuția)
Execuate silita razmerita razmerita Daca am primit somatia de evacuare investita cu formula executorie la cererea adjudecatarului, fara sa fiu anuntat de aceasta investire, pot sa ma apar? (vezi toată discuția)