avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii la bugete ale unei asociatii de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii la bugete ale unei asociatii de proprietari, in 2018

Va rugam sa ne precizati, inclusiv cu procentele in cauza, care sunt contributiile care trebuie achitate de angajati, respectiv de asociatia de proprietari la care acestia sunt angajati, in 2018 (CAS, CASS, impozit, fond garantare creante salarial etc).

Precizam ca sunt doar 2 angajati care, in fapt, sunt pensionari si care au, fiecare, CIM cu timp partial (2 ore/zi, 10 ore/saptamana).

Alte discuții în legătură

Angajare administrator la as. de proprietari dirinel dirinel Buna seara. Rugam a ne ajuta in urmatoarea problema:unul din membrii asociatiei noastre, salariat cu norma intreaga(CIM) la o intreprindere de stat, doreste sa ... (vezi toată discuția)
Precizari oug 58/2010 v.marin1953 v.marin1953 In legatura cu OUG 58/2010 solicit unele precizari legate de modul in care trebuiesc aplicate la asociatiile de proprietari. 1. presedintele comitetului ... (vezi toată discuția)
Contributii administrator pensionar r_onnly r_onnly Doresc sa stiu cat % plateste pentru contributii atat angajatul cat si angajatorul pentru un administrator de asociatii de proprietar iar administratorul ... (vezi toată discuția)