avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Produse trimise prin posta fara semnatura fara ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Produse trimise prin posta fara semnatura fara contract.in Germania

Buna seara..de curand am facut o comanda prin Otto online shop pentru cateva produse de pe site-ul lor..
Un TV.
Un Laptop
Un Receiver
Si un sistem de Sunet.Teufel.
Totul in valoare de 6000 de euro , in rate..pentru fiecare produs plateam rata pe luna.
-------------------------------
Comanda mi-a fost refuzata datorita sumei prea mari..cu exceptia unei singure comenzi..
La aproximativ o saptamana dupa ce am dat comanda mi sa livrat acasa un sistem de sunet Hi-fi.in valoare de 900 de euro , fara sa iau la cunostinţa despre acesta , fara sa semnez nici-un Contract...produsele mi-au venit de la producator direct si nu prin intermediul magazinului Otto online shop..cu aplicatia in rate...iar acum producatorul ma obliga sa platesc produsele fara sa fi semnat nici-un Contract sau factura de livrare sau ceva gen ACT..decat ca am fost obligat sa le ridic de la posta..iar acum cateva zile am primit un email..precum ca sa inregistrat un nr.de dosar la o judecatorie..eu le-am explica celor care mi-au trimis produsele ca nu am facut nici-o comanda la ei..ci comanda sa facuta prin intermediul magazinului Otto..in rate..

Nu stiu ce sa fac mai departe nu stiu cum sa procedez eu vreau sa platesc produsele dar nu tot odata ci in rate asa cum am vrut de la inceput..
Va rog ajutor si indrumare..

""Registernummer HRB 20271 beim Amtsgericht Berlin-Charlottenburg
Geschäftsführer: Sascha Mallah, Joachim Wimmers ""
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
Mikus, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen producere si vanzare produse naturiste Marius_Ang Marius_Ang As vrea sa sa vand prin intermediul unui magazin online produse naturiste. Pentru inceput am ales: • 4799 Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, ... (vezi toată discuția)
Comanda online csirbu csirbu buna seara! in urma cu aproape 3 saptamani am castigat in cadrul unei incarcari electronice a unei cartele sim un voucher cadou in valoare de 200 lei pentru ... (vezi toată discuția)
Comercianți online - comenzi neonorate, reduse EmilConstantinescu EmilConstantinescu Bună ziua, Mă confrunt cu două probleme legate de anumite comenzi făcute prin intermediul comercianților online: [b]Cazul 1. [/b] Comunicare ... (vezi toată discuția)