avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă mai am vreo cale de atac al unei sentinte ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă mai am vreo cale de atac al unei sentinte definitive

In februarie 2017 am avut un proces la Tribunalul Oradea cu BCR proces pe care l-am câștigat (la un împrumut de 13000 eur trebuie sa restitui cca 40000 de eur);după care la curtea de apel am pierdut la recurs hotărârea fiind definitiva!Menționez ca nu a fost scris din ce cauza am pierdut ci doar mi s -a adus la cunoștință că prima decizie a fost schimbată . Ce alta cale de apărare mai am considerând ca mi s-a facut o mare nedreptate?!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:00, 6 Decembrie 2017
Exista cai extraordinare de atac, dar ele pot fi folosite doar in situatii aparte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac dupa recurs? Cristian Podeanu Cristian Podeanu Va rog daca poate sa-mi spuna cineva daca mai exista vreo posibilitate de atac in instanta in cazul cand mi-a fost respins un recurs. Daca da, unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Dupa pierderea recursului la judecatorie se poate actiona la curtea de apel ? Lucian P Lucian P Buna ziua In urma pierderii procesului la judecatorie , am pierdut si recursul la TRIBUNAL. Pot actiona si la Curtea de Apel ? Sau unde ? Procesul are ... (vezi toată discuția)
Pierdut recurs ricky25 ricky25 Daca am pierdut recursul la tribunalul din judetul din care fac parte m-ai am si alte cai de atac? adica se poate face la curtea de apel? si daca da, cand se ... (vezi toată discuția)