avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii pentru firma avand obiect de activitate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii pentru firma avand obiect de activitate fabricarea de pavele, boltari

Doresc sa infiintez o firma ce va produce pavele, boltari si alte articole din beton.
As dori sa stiu care sunt autorizatiile de care am nevoie pentru functionare.
Este suficient sa apelez la un arhitect pentru autorizatia de constructie a halei si tot el imi va obtine autorizatiile de functionare din primarie, de mediu si de la drumuri? Daca nu la ce expert/consultant ar trebui sa apelez?
Daca hala pe care intentionez sa o construiesc pentru depozitare nu necesita fundatie, pot utiliza un teren extravilan?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatie gard din plasa de sarma ContSters94154 ContSters94154 Am un teren extravilan (arator) si vreau sa-l imrejmuiesc cu gard din boltari (stalpishori de beton armat) si plasa de sarma. Oare am nevoie de ceva ... (vezi toată discuția)
Constructie provizorie [cadre beton ,fundatie]pe teren inchiriat siviiu siviiu buna ziua.vreau sa inchiriez unei persoane un teren in vederea construirii unei hale din panouri metalice.datorita configuratiei terenului el este nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pe teren extravilan ContSters278009 ContSters278009 Am cumparat 2000mp. de teren extravilan (faneata) , si vreau sa-mi construiesc o casa de locuit ci fundatie .Un vecin care a cumparat mai de mult teren si-a ... (vezi toată discuția)