avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CIC2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CIC2

Buna ziua!
In prezent sunt in CIC1 si as dori sa raman insarcinata cu bebe2.
As dori sa stiu cum se calculeaza indemnizatia pt CIC2 in toate situatiile posibile.
Daca bebe2 se naste inainte de terminarea CIC se continua indemnizatia cu aceeasi valoare ca si la CIC1?
Daca bebe2 se naste dupa terminarea CIC, intru in prenatal si se recalculeaza indemnizatia pe baza valorilor primite in CIC1?
Se poate sa ma intorc la munca (o zi) cu 2 luni inainte ca bebe1 sa faca 2 ani si sa iau stimulent de insertie pana la 3 ani, chiar daca apoi intru in prenatal pentru bebe2? (Exemplu teoretic - Bebe1 face 2 ani in mai, ma intorc in Martie, intru in prenatal2 in martie si nasc in iunie? In acest mai iau stimulent pana la 3 ani?)
Care este cea mai abantantajoasa situatie? Multumesc pentru rabdare si ajutor!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil morozancarmen morozancarmen Urmeaza sa nasc la jumatatea lunii septembrie . Eu nu am dreptul la aceasta indemnizatie de crestere copil insa are sotul dreptul sa primeasca aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil elenaszondi elenaszondi Buna ziua, Tocmai ce am aflat ca vine bebe2 (dn - iunie/iulie). Bebe1 are acum 1 an si 6 luni (face 2 ani in mai) si in martie ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al doilea copil luizaradu luizaradu Buna ziua! In momentul de fata ma aflu in concediu de maternitate, dar vroiam ca in decursul celor doi ani sa fac si cel de-al doilea copil (fara a ma mai ... (vezi toată discuția)