Am laut o amenda pt depasirea vitezei la intrarea in localitate.
Detin o masina inchiriata pe societate, eu fiind adminiatrator iar agentul constatator a completat doar rubrica destinata persoanei fizice. Credeti ca pot avea castig in instanta? Din moment ce rubricca pt persoana juridica este libera iar in contractul de inchiriere scrie clar ca masina e inchiriata pe persoană juridica, cu toate datele societatii.
Am atasat un extras din OG.
Constatarea contravenţiei
Art. 17
Lipsa menţiunilor privind numele, prenumele şi calitatea agentului constatator, numele şi prenumele contravenientului, iar în cazul persoanei juridice lipsa denumirii şi a sediului acesteia, a faptei săvârşite şi a datei comiterii acesteia sau a semnăturii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constată şi din oficiu.
In speta dvs contravenientul este persoana fizica, conducatorul vehiculului, nu societatea. Nu cred ca puteti avea castig de cauza in instanta invocand acest temei la care v-ati gandit dvs.
Adresa gresita pv.
Atti89
Buna ziua! Am primit o amenda pentru depasirea vitezei (s-a retinut permisul pentru 90 de zile). Ulterior am observat ca adresa mea (localitatea) este gresita ... (vezi toată discuția)