avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale suspendate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale suspendate

Buna seara!
As dori sa ma lamuriti si pe mine referitor la urmatoarea situatie: la data de 09.08.2017 a fost suspendata acordarea sporului pt conditii vatamatoare in urma aparitiei HG nr.569/2017, pana la innoirea determinarilor prin expertizari ale locurilor de munca, efectuate de DSP, urmand ca la data la care au fost intocmite buletinele de detrminare prin expertizare a locurilor de munca , sa fie reluata plata sporului, avand acordul ordonatorului principal de credite , cf legii cadru 153/2017.Intrebarea mea este : cand un drept este suspendat, reluarea platii acestuia se face de la data suspendarii? si daca da, acesta se acorda si salariatilor al caror CIM a incetat intre timp?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
buiavasi, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se procedează corect pentru perioada 2017-2019 ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Astăzi a avut loc o ședință cu privire la sporul pentru condiții vătămătoare de muncă acordat angajaților de către instituția ... (vezi toată discuția)
Spor pentru conditii vatamatoare Serban Doina Serban Doina Potrivit art. 3 din Regulamentul aprobat prin HGR nr. 569/2017, sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca se acorda in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Spor sanatate risc sau stres NicolBaicu NicolBaicu Buna ziua. Lucrez in domeniul sanitar si incepand cu 1 martie avem 0% spor de stres sau risc, deoarece , spune angajatorul, nu are buletin de determinare prin ... (vezi toată discuția)