avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren intabulat pe PFA
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren intabulat pe PFA

Am achiziționat un imobil (teren ) prin licitatie publică printr-un executor judecătoresc. Terenul are cadastru. Oficiul de cadastru nu vrea sa-l intabuleze pe motiv că PFA-ul nu poate detine bunuri imobliare. I-a respins executorului 2 cereri de intabulare pe același motiv. Am fost la Registrul Comerțului și am adaugat codul caen prin care am voie să cumpăr și să vând imobile numai pentru a demonstra în instanță că PFA - ul poate deține imobile. Ne- am judecat și Judecatoarea a respins cererea ca neîntemeiată cu drept de recurs în 30 de zile. Ce ma sfătuiți să fac și ce părere aveți despre această situație?

Alte discuții în legătură

Imobil intabulat pe pfa ionitacl ionitacl Am achizitionat un imobil ( teren ) pe PFA prin licitatie publica printr-un executor judecătoresc. Terenul are cadastru. Oficiul de cadastru nu vrea sa-l ... (vezi toată discuția)
Probleme intabulare teren Roxana Tintea Roxana Tintea Buna ziua! Socrul meu are un teren de la tatal sau pe care vrea sa il vanda catre noi. Sunt 5 frati si am facut succesiunea fara divizarea lotului (asa am fost ... (vezi toată discuția)
Teren caruia i s-a acordat doua numere cadastrale Bogdan.Porumbel Bogdan.Porumbel Detin un teren in Bucuresti dobandit in urma retrocedarii cu Titlu de proprietare emis in 1997. La momentul intrarii in posesie pe o parte din teren se afla ... (vezi toată discuția)