avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme intabulare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme intabulare teren

Buna ziua! Socrul meu are un teren de la tatal sau pe care vrea sa il vanda catre noi. Sunt 5 frati si am facut succesiunea fara divizarea lotului (asa am fost sfatuiti), urmand ca ulterior sa facem act de vanzare-cumparare. Intampinam probleme acum cu intabularea acelui teren deoarece primaria nu poate pune la dispozitia topometristului masuratorile analogice (sper ca scriu corect). Dorim sa stim daca exista o solutie in aceasta situatie. Ne cerem scuze daca nu am folosit termenii corect,dar nu prea avem cunostinte in domeniu. Multumim!
Cel mai recent răspuns: Roxana Tintea , utilizator 20:35, 28 Mai 2018
Luati legatura cu un cadastrist. dansul va lua de la oficiul de cadastru toate documentele necesare in vederea intocmirii documentatiei cadastrale.
Multumesc pentru raspuns! La biroul de cadastru a fost depusa cererea dar a fost respinsa cu acest motiv : " exista un plan analogic nesemnat!nu se furnizeaza." In cazul acesta ce putem face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cadastru - necesitate cd lotizare monik57 monik57 buna, intampin o problema cu dosarul pentru cadastru si am primit urmatoare instiintare : imobilul ce face obiectul prezentei cereri sesuprapune cu imobilul ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei parcele dintr-un teren gili_cristian@yahoo.com gili_cristian@yahoo.com Am un teren si as dori sa vand jumatate din el. Ce trebuie sa fac pentru parcelare si care sunt costurile aproximative. (vezi toată discuția)
Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)