avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme intabulare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme intabulare teren

Buna ziua! Socrul meu are un teren de la tatal sau pe care vrea sa il vanda catre noi. Sunt 5 frati si am facut succesiunea fara divizarea lotului (asa am fost sfatuiti), urmand ca ulterior sa facem act de vanzare-cumparare. Intampinam probleme acum cu intabularea acelui teren deoarece primaria nu poate pune la dispozitia topometristului masuratorile analogice (sper ca scriu corect). Dorim sa stim daca exista o solutie in aceasta situatie. Ne cerem scuze daca nu am folosit termenii corect,dar nu prea avem cunostinte in domeniu. Multumim!
Cel mai recent răspuns: Roxana Tintea , utilizator 20:35, 28 Mai 2018
Luati legatura cu un cadastrist. dansul va lua de la oficiul de cadastru toate documentele necesare in vederea intocmirii documentatiei cadastrale.
Multumesc pentru raspuns! La biroul de cadastru a fost depusa cererea dar a fost respinsa cu acest motiv : " exista un plan analogic nesemnat!nu se furnizeaza." In cazul acesta ce putem face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unei parcele dintr-un teren gili_cristian@yahoo.com gili_cristian@yahoo.com Am un teren si as dori sa vand jumatate din el. Ce trebuie sa fac pentru parcelare si care sunt costurile aproximative. (vezi toată discuția)
Probleme cadastru - necesitate cd lotizare monik57 monik57 buna, intampin o problema cu dosarul pentru cadastru si am primit urmatoare instiintare : imobilul ce face obiectul prezentei cereri sesuprapune cu imobilul ... (vezi toată discuția)
Declarații de la vecini pentru prima inscriere Andreeacb28 Andreeacb28 Bună ziua. Am ales sa fac o prima înscriere pe un teren pe care bunica mea are titlu de proprietar de la alte rude de-ale ei decedate... Topometristul ... (vezi toată discuția)