avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... referent debutant în consilier asistent?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

referent debutant în consilier asistent?

Buna ziua.
Momentan ocup postul de referent debutant în cadrul unei primarii, dupa o luna de la incadrare am absolvit studii superioare in administratia publica. Momentan au trecut 5 luni din cele 6 aferente postului de referent debutant.
Din cate am inteles, am dreptul legal sa mi se transforme postul în studii superioare asta in cazul în care nu exista un post vacant pe care sa il ocup.
Intrebarea mea este, daca la sfarsitul perioadei de debutant pot fi incadrat ca consilier asistent (asta fiind cea mai joasa clasa pe studii superioare) in urma promovarii?

Alte discuții în legătură

Incadrare functionar public de pe studii medii pe studii superioare elenaalbean elenaalbean Daca un functionar public din admnistratia locala incadrat referent grad profesional asistent absolva studii superioare, cum va avea incadrarea: Inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public nicol1970 nicol1970 am terminat anul trecut facultatea de administratie publica si am solicitat incadrarea mea corespunzatoare conform studiilor superioare deoarece pana acum am ... (vezi toată discuția)