avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, pământul primit de bunici prin legea 18 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, pământul primit de bunici prin legea 18 din 1991 , face parte din moștenire prin testament?

Bunicii, înainte de deces, au făcut in anul 1986,testament pe numele tatălui meu, iar frații tatălui meu au renunțat la moștenire prin declarație notarială. Tatal meu a decedat în 1992, dar în succesiune nu apare acest teren. Cui îi revine acest teren?
Cel mai recent răspuns: ticavol , utilizator 11:36, 8 Septembrie 2018
Tatălui dvs.
Dacă ați dezbătut deja succesiunea, trebuie să vă adresați aceluiași notar pentru un supliment la certificatul de mostenitor inițial.
Declarațiile de renunțare ale fraților vizează tot. Si bunurile care au fost incluse în masa succesorala, dar și cele viitoare.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
raluk0207, utilizator
Vă mulțumesc mult.
Bună ziua, In anul 1984, bunicii din partea tatălui, fac tratamente individuale, lăsând toată averea tatălui meu. In anul 1986, bunicul decedează, iar în 1988, bunica împreună cu frații tatălui meu, dau declarații în fața aceluiași notar, ca fiind străini de succesiunea din partea bunicului. In anul 1991, anul in care sa dat legea Nr 18, bunica face cerere de eliberare a titlului de proprietate pe numele său, că fiind moștenitoare după bunicu. Bunica nu a lucrat niciodată la CAP. ÎNTREBARE. Avea dreptul bunica să facă cerere de eliberare a titlului de proprietate pe numele său?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire indiviziune MITI78 MITI78 Cum pot deveni proprietarul casei in care a locuit tatal meu avand urmatoarele documente¨: -Titlu de proprietate pe numele bunicului decedat in care mai apar ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune. MITI78 MITI78 Cum pot deveni proprietarul casei in care a locuit tatal meu avand urmatoarele documente¨: -Titlu de proprietate pe numele bunicului decedat in care mai apar ... (vezi toată discuția)
Declaratie de renuntare la drepturi succesorale bocca61 bocca61 sunt Marian. tatal meu Constantin este decedat. bunicul meu Petre este decedat si in urma dezbaterii succesiunii a fost emis titlul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)