avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara din strainatate

Buna ziua,
Am despus cerere pt majorare pensie alimentara din spania la jud targoviste in aug 2015, fara avocat. Dosarul probabil s.a pierdut intr.un sertar, pana in ianuarie 2017 cand am intrebat ce si cum, pt ca nu primisem nici o veste. Abia asta vara prin intermediul Mj l.au localizat pe pârat, insa ambele citatii transmise la adresa comunicata de interpol s.au intors nesemnate. Am rugat din nou la Mj pt o noua solicitare de localizare, insa va dura din nou cateva luni. In ianuarie 2018 am termen si nu stiu ce sa fac, cum sa pun problema mai departe. El nu doreste sa sustina minorul sub nici o forma. Nici pensia actuala de 180 lei n.am mai primit.o de 6 luni. Din contra, de 2 ani ma tot ameninta cu un test de paternitate. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 08:41, 7 Decembrie 2017
Trebuie să cereţi stabilirea unei pensii de intreţinere în favoarea minorului în sumă fixă, contravaloarea a 25% (dacă are doar un copil în întreţinere) din salariul minim din ţara în care lucrează cu contract de muncă.
Dacă nu lucrează legal, pensia se va stabili procent din salariul minim pe economie din Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensia alimentara allinutza_ali allinutza_ali buna ziua! sunt divortata de 2 ani, am 2 copii si mi s-a stabilit o pensie de 70lei pt fiecare copil,adik 140lei pe luna. akum e plecat in ... (vezi toată discuția)
Pensie minor- tata cu domiciliu in ue Luy20 Luy20 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. In urma divortului, s-a stabilit prin sentinta ca minorul sa aiba domicilul stabil alaturi de mama in ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca fostul sot lucreaza legal sau ilegal in franta??? Mary_maya Mary_maya Buna ziua..Am si eu o rugaminte...Cum as putea afla daca fostul sot lucreaza legal sau ilegal in Franta?E plecat din ianuarie 2014 si nu plateste pensie ... (vezi toată discuția)