avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa auto

Buna dimineta . Am avut de recuperat taxa auto de la statul roman , taxa pe care am achitat-o integral , iar apoi in instanta am castigat ( hotarare definitiva si irevocabila) , iar statul trebuia in timp de 5 ani sa ne restituie banii inapoi , plus dobanda aferenta . Timp de 2 ani am primit banii , iar anul acest ni s-a spus de la finanele publice ca nu mai au voie sa ne restituie diferenta de suma ramasa , fiindca s-a emis o ordonanta de guvern , prin care anuleaza orice hotarare judecatoreasca chiar daca este definitiva si irevocabila .
Intrebarile mele sunt :
1. Daca exista cumva vreo lege in care sa se stipuleze daca o ordonanta de guvern poate abroga o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila ?
2.Daca am primit 2 ani aceasta suma si avem aceasta hotarare avem dreptul sa mai primim in continuare banii asa cum a fost specificat in hotarea definitiva?
3. Ce se poate face acum si daca putem sa facem plangere la CEDO impotriva statului?
Va multumesc !!!

Alte discuții în legătură

Calcul cuantum taxa recuperata ioannn ioannn 1. la Tribunalul Buzau s-a actionat in instanta statul pt recuperarea taxei auto. Rezultat favorabil, Finantele au facut recurs. 2. Recursul s-a judecat la ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto cu hotarare judecatoreasca elena cailean elena cailean Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru a mi se restitui taxa auto platita plus taxele (timbrul fiscal de 10%platit de mine ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)