1. la Tribunalul Buzau s-a actionat in instanta statul pt recuperarea taxei auto. Rezultat favorabil, Finantele au facut recurs. 2. Recursul s-a judecat la Judecatoria Ploiesti. Rezultat: respins ca nefondat, hotarare irevocabila. 3. Urmeaza sa mi se restituie taxa. INTREBARE: pe ce calcule?? Din cate stiu, s-a facut o calculatie inca de la primul termen, la hotararea data de Tribunalul Buzau, dar eu NU sunt in posesia dosarului. Ar fi relevant sa-l studiez sau imi e de folos o alta cale/actiune? Repet, ce ma intereseaza e sa stiu CINE SI IN CE BAZA calculeaza suma pe care o voi primi inapoi. Multumesc pt un raspuns prompt...
Vveti obtine suma cuprinsa in hotararea judecatoreasca. Daca ati cerut, dobanzi legale, etc, acestea vor fi calculate de executorul judecatoresc la momentul executarii silitem, in caz ca executarea nu se realizeaza de buna voie de catre AFP
Deci eu stiu ca urmeaza ca Finantele sa-mi dea banii. Nu e nicio discutie aici, ele se supun hotararii judecatoresti definitive de la Judecatoria Ploiesti. Inteleg ca judecatorul de la Buzau, atunci cand a judecat cauza, a stabilit suma pe care o voi primi, insa pot Finantele sa-mi dea mai putini bani, tinand cont ca eu NU am hotararea judecatoreasca si nu stiu cu exactitate suma inscrisa in ea? Se pot face misculatii de acest gen?
Taxa poluare
lorecriss
Buna seara! In 2010 am platit 2600 lei taxa de poluare,doamnele de la finante mi-au spus ca din aceasta suma nu pot recupera nimic,vreau sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)