avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Definitie SOMER in contextul programului Startup Nation
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Definitie SOMER in contextul programului Startup Nation

Buna ziua,
Sunt un proaspat beneficiar al programului Startup Nation 2017 si am o intrebare referitoare la angajarea unei persoane defavorizate - in cazul meu somer.
Imi puteti confirma ca este de ajuns ca persoana vizata de mine pentru angajare sa fie apta de munca dar sa nu aiba statut de angajat in ultimele 3 luni anterioare datei angajarii in compania startup, fara a fi inregistrata la oficiul de somaj si fara sa primeasca indemnizatia aferenta? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Subventii someri srl-d mihaipopovici mihaipopovici Buna ziua. Intentionez sa infiintez o firma SRL-D pentru accesarea de fonduri europene prin programul start-up nation si dupa cum stiti pentru acest program ... (vezi toată discuția)
Somaj, facilitati angajator seitanirina seitanirina buna ziua, am cateva intrebari la care raspunsul nu-mi e f clar, astept cu multumiri anticipate cateva lamuriri sunt in somaj din 28.11.2009 (am avut trei ani ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? a-z a-z Am lucrat cu contract determinat de 3 luni si la data de 17.12.2011 a expirat termenu decizia este eliberata cu articolu 56 litera . i) .As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)