avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prescriere poprire
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prescriere poprire

m-ar interesa sa stiu daca este mentionat, in alta parte decat in codul de procedura civila sau fiscala( unde oricum nu precizeaza), daca poprirea asupra contului de disponiobilitati al unui agent economic, debitor in relatia cu statul ( datorii la bugetul statului), are vreun termen de prescriere.
Precizez ca nu ma intereseaza termenul pana cand se poate institui porirea ( acela fiind de ani 5 ), ci din momentul in care s-a instituit, daca exista un termen de prescriere, in ipoteza in care, sa zicem, ag. economic nu mai ruleaza prin acel cont bancar ani buni de zile.
Multumesc anticipat colegilor :)

Alte discuții în legătură

Inchidere cont poprit florin444 florin444 Buna ziua,as dori sa stiu daca se poate inchide un cont bancar in situatia in care contul respectiv are instituita o poprire pe el? Multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu myryam myryam Buna ziua,am o intrebare : daca o persoana nu are bunuri,conturi bancare sau alte venituri pe numele lui si nu poate fii executat silit pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita a statului roman prin ministerul finantelor catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Va rog suport juridic … In cadrul unei spete de executare silita a \"Statului Roman prin Ministerul Finantelor prin DGFP Cta\" (titlul ... (vezi toată discuția)