avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare auto sh
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare auto sh

Cum pot înmatricula o mașină daca fostul proprietar nu a înregistrat mașină nici la politie si nici la fisc.
Si nici nu mai este de găsit?
Cel mai recent răspuns: Bogdan lunca , utilizator 23:47, 7 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Daca vanzatorul nu a inregistrat pe rol fiscal bunul mobil,ce fel de document da vanzare cumparare ati incheiat in lipsa certificatului fiscal si a fisei de radiere auto ?
Am si carte si talon pe numele primului proprietar care la randul lui a vândut legal si corect mașina,unei doamne care cum am mai specificat nu a înregistrat nicăieri aceasta mașină, iar dânsa a vindut-o unui samsar de la care am cuparat-o eu!
Oricum am aflat cine este aceasta ,si o voi acționa in instanță ptr a putea transcrise pe numele meu acest autoturism!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto sh prin intermediar RolandSachelarescu RolandSachelarescu Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Vreau sa cumpar o masina. Baiatul de la care cumpar masina a cumparat-o si el la randul lui de la ... (vezi toată discuția)
Vanzare automobil blajaura blajaura In luna august 1916, soacra mea a vandut un autoturism ( folosit ), facand un contract de vanzare cumparare nefiind inregistrat la notar si nefiind finalizat ( ... (vezi toată discuția)