avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Trebuie aviz de la Politia Locala pentru PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Trebuie aviz de la Politia Locala pentru PFA?

Buna ziua,
Pentru PFA , care are obiect de activitate cosmetica si make-up , inregistrata la Registrul Comertului cu sediu profesional ( la domiciliu), dar ca punct de lucru ( alta adresa)....trebuie aviz de la Politia Locala??
Vă multumesc!!
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deschiderea unei firme Androne18 Androne18 Salutare tuturor. Doresc să deschid o firma pe numele sotiei pentru a presta servicii de cosmetica, manichiură etc dar pe langa acestea sa pot trece si alte ... (vezi toată discuția)
Înființare pfa sau srl Adela211 Adela211 Eu și prietena mea dorim sa deschidem un salon manichiura și make up. Eu voi fi pe partea de manichiura și ea pe make up. Cum este mai convenabil PFa sau ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la registrul comertului Flow Flow Buna ziua! Sunt persoana fizica, inregistrata cu CIF la ANAF. Pot sa ma inregistrez la Registrul Comertului pentru a putea deschide un punct de ... (vezi toată discuția)