avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Înființare PFA sau SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Înființare PFA sau SRL

Eu și prietena mea dorim sa deschidem un salon manichiura și make up.
Eu voi fi pe partea de manichiura și ea pe make up. Cum este mai convenabil PFa sau SRL. Suntem la început de drum și nu avem nicio informație.

Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:11, 1 Septembrie 2018
Parerea mea este ca mai bine un S.R.L.....

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

Vedeti si aceste link-uri
[ link extern ] /

ORDIN nr. 1.136 din 27 iunie 2007privind aprobarea Normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumusețare corporală
[ link extern ]
Sediul social al firmei SRL o sa-l aveti la domiciliul din buletin al unuia dintre asociati iar punctul de lucru acolo unde va veti desfasura activitatea. Tot la punctul de lucru veti avea nevoie si de fiscalizarea casei de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare salon MariusA_BMC MariusA_BMC Buna ziua, sunt persoana fizica, detin un spatiu si vreau sa fac acolo un salon pentru coafura si manichiura. Ce trebuie facut, care sunt ... (vezi toată discuția)
Autorizații si taxe salon coafura frizerie claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Ce avize,taxe si autorizații sunt necesare la deschiderea unui salon de coafura, frizerie, cosmetica si masaj. (vezi toată discuția)
Salon infrumusetare cod caen 9602 ralucalupustanescu ralucalupustanescu Ma intereseaza care sunt urmatorii pasi dupa ce deschid firma, in cazul meu o intreprindere individuala, pentru a da drumul unui salon de infrumusetare.Stiu ca ... (vezi toată discuția)