Salutare tuturor. Doresc să deschid o firma pe numele sotiei pentru a presta servicii de cosmetica, manichiură etc dar pe langa acestea sa pot trece si alte coduri Caen. Cerem un sfat pentru ce fel de firma este mai ok sa deschidem de inceput.
Sotia va trebui sa meargă personal la registrul comerțului și sa-si deschidă un srl în calitate de asociat unic și administrator.
Sediul social al srl va fi înregistrat la adresa de domiciliu în baza unui contract de comodat. Dacă activitatea este desfășurată la aceeași adresa de domiciliu, o sa înregistreze sediu social cu activitate (codul caen corespunzător activitatii). Dacă activitatea se va desfășura la o alta adresa, de exemplu va închiria un scaun la un salon de cosmetica, atunci pe srl-ul ei va inregistra la registrul comerțului un punct de lucru la adresa salonului respectiv (in baza unui contract de inchiriere).
Infiintare firma
AnaMaria08M
Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)