avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Linia telefonica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Linia telefonica

La ce cheltuieli este incadrata linia telefonica din lift pe nr de persoane sau pe cota parte??
Cel mai recent răspuns: ceau , utilizator 22:07, 9 Decembrie 2017
Telefonul poate fi utilizat numai de catre persoane...
Domnu' Alex,
Noi suntem mai de la tara, faza cu telefon in lift am vazut doar in filme...
Mai suneti-ne ceva, telefonul din liftul dvs. este un fel de interfon? Poti sa anunti echipa de interventii sau o alta urgenta sau il poti folosi si interurban - ca aici este dilema noastra...
Daca este pus acolo pentru interventii de genul celo spuse la inceput, atunci, cred ca cheltuielile cu telefonul sunt cuprinse in cheltuielile cu liftul. Cred ca cel mai bine cunoaste aceste amanunte, chiar conducerea as. prop. Faceti acolo o intrebare si ne spuneti si noua cum sta treaba!
Succes!
Sunt cheltuieli pe cota parte. Este o linie dedicata doar ascensorului, in caz in care ramaneti blocati puteti sa sunati la disecerat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata abonament lunar lift si interfon DORUSTA DORUSTA Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca plata abonamentelor lunare la ascensor si interfon se platesc conform cotei parti sau pe nr de persoane. Am citit art ... (vezi toată discuția)
Revizie lunara ascensor ionutt ionutt Buna ziua! Proprietarii de la parter si etajul 1 sunt obligati la plata cheltuielilor privind revizia lunara a ascensorului? Inteleg ca platesc reparatiile ... (vezi toată discuția)
Reparatie capitala lift - etaj 1 mmm_ggg mmm_ggg Buna ziua, am o intrebare lagata de urmatoarea situatie: - de comun acord, locatarii de la etajul 1 si Comitetul Executiv au blocat/dezafectat butoanele si ... (vezi toată discuția)