ynocentta a scris:
dupa mutarea efectiva,pe parcursul a 10 ani aveati dreptul sa solicitati clarificarea aspectului,
eventual sa puteti beneficia de lift
Faptul ca am acceptat situatia de fapt si nu am stiut ca este necesara o solicitare a clarificarii acestui aspect, scuza comitetul executiv, ca desi cunostea situatia a continuat sa imi perceapa costurile energiei electrice consumate de lift, cu buna stiinta ca intentioneaza sa imi perceapa si costurile reparatiilor? Este sau nu rea credinta aceasta practica?
Mi se pare ca le-a convenit ca platesc desi nu utilizez si nu uzez.
Lasand putin legea la o parte, mi se pare ca depasesc limitele bunului simt si al intelegerii intre locatari.
Cred ca este vorba doar de 1-2 persoane din imobil (presedintele si contabila) care au aceasta pretentie. Nu cred ca locatarii de la etajele superioare ar avea pretentia ca noi cei de la et.1 sa platim reparatiile, cunoscand faptul ca am contribuit la energie fara a genera consum si uzura.
Stiu ca legea e lege, dar unele situatii, care ies putin in afara ei, unde intervin intelegeri intre prorietari ar trebui analizate mai in detaliu si nu cu referire doar la 1 sau 2 articole din lege: un articol imi da mie dreptate, altul le da lor.