avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecare din tara cu copil de 14 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecare din tara cu copil de 14 ani

Buna ziua. Este vorba despre o mama divortata avand custodie exclusiva asupra copilului care acum are 14 ani. Ea vrea sa plece din tara cu tot cu copil, iarel ar vrea sa ramana aici.Tatal nu prea intra in discutie ,ca nu il intereseaza .Avand in vedere varsta copilului,studiilele (e clasa 8,urmeaza sa mearga la liceu,invata foarte bine) ar exista o formula oficiala ,legala cumva sa poata ramane in tara ? Ar putea sta la bunicii materni care l-au crescut aproape in exclusivitate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mamaia645 , utilizator 05:09, 9 Decembrie 2017
Intrebarea care e? Daca poate pleca cu copilul, daca il poate lasa la bunici?

-Vă rog să nu mai citați integral mesajele, apăsați pe Răspunde. Mulțumesc-
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Daca el nu doreste sa plece cu mama,poate refuza ? Sau ,minor fiind ,este la discretia mamei ?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi minor Mamaia645 Mamaia645 Buna ziua. Este vorba despre un baiat de 14 ani aflat in custodia exclusiva a mamei lui.Mama mai are un baiat mai mic din a doua castorie esuata. Ea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa las copilul la bunici … A C A B A C A B Buna ziua ! Vreau sa plec la munca in străinătate iar copilul meu sa rămână cu bunica maternă, respectiv mama mea, nu dorește sa rămână cu tatăl ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu copilul CristiCD CristiCD Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt tatal unui copil, dar eu si mama copilului nu suntem casatoriti. Copilul imi poarta numele, iar custodia ... (vezi toată discuția)