avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto

Bună ziua am dat la cineva autoturism în 2012 cu împuternicire și a plecat din tara și nu mi-a mai înapoiat masina pina acum și mia venit de plata de la taxa și impozite enorm ce pot face . Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 8 Decembrie 2017
pentru analiza si eventual raspuns concret de care aveti dv nevoie,este necesar sa comunicati date relevante
Cum "ati dat" vehiculul ?
Imputernicirea acordata continea si termen restituire vehicul ?
Aveti dreptul sa va indreptati cu actiune in pretentii impotriva aceluia care ati dat vehiculul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce date relevante ? E proprietar, plateste impozit.. asta e si clar si relevant.
Mai departe.. daca isi ia masina, daca o caseaza , daca isi ia banii de la cel caruia i-a data masina, chiar nu intereseaza , datoreaza impozit in calitate de preoprietar si pe toata perioada cat e proprietar.
Beatrice
initiatorul topicului nu a precizat continutul imputernicirii
Nu, dar ce conteaza ce scrie acolo?
" imputernicirea" aia e sigur un contract de comodat si orice altceva ar fi, fata de financiar, proprietarul e dator, Mai departe e treaba lui ce intelegere avea cu celalalt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscal auto Sxzilles Sxzilles Vreau sa cumpar o masina si as dorii sa stiu ce lege s-a dat in 2018. Precizez ca proprietarul nu are fiscal la masina,pot circula in continuare pe aceleasi ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit sergiuionutmarius sergiuionutmarius buna ziua!am cumparat acum 2 ani un autoturism iar acum sunt dat injudecata ca nu am inscris masina pe numele meu.problema este ca eu nu am cumparat masina ... (vezi toată discuția)
Rabla 2018 Costel Vlase Costel Vlase Daca am un Matiz si este inmatriculat pe numele primului proprietar din carte insa eu il detin de 3 ani si este declarat doar la impozit la Primarie pe numele ... (vezi toată discuția)