avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

Am ingrijit de un batran dupa care batranul mi-a lasat un testament legatar universal pe bunurile mobile si imobile batranul avand de la IML un certificat medico legal ca are discernamant sa incheie orice contract ,intre timp batranul a decedat,mentionez ca in actul de proprietate este trecut 3 proprietarii,batranul ,defuncta sotie,si baiatul sotiei din alta casnicie ,.mentionez ca dupa decesul batranului baiatul defunctei ,a venit la apartament,si mi-a schimbat iala la usa apartamentului abuziv,precizez ca se afla pe rol succesiunea de dezbatut ,la care el nu vrea sa se prezinte , v-as ruga , sa imi spuneti daca pot suna la politie,sau cui sa ma adresez,va multumes foarte mult anticipat si toate cele bune
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:19, 7 Decembrie 2017
In care act de proprietate sunt trecuti toti 3 ? NUmai la ap? In afara de ap, batranul mai avea ceva ?
Numai ce avea putea sa va lase, nu si partile celorlalti.
Pe sotia batranului o mosteneste baiatul, pus cota lui.. el are mai mult din ap decat dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament autentic ContSters424636 ContSters424636 Ingrijesc de un batran in varsta de 80 ani,care ia decedat sotia ,dansul nu are nici un copil,sotia are un copil din prima casnicie,si vrea sa imi faca mie un ... (vezi toată discuția)
Antecontract de partaj vasilestoica10 vasilestoica10 suntem 3 mostenitori la un apartament ,unul din mostenitorii vrea sa facem un antecontract de mostenire inainte de a dezbate succesiunea la notar,eu sunt ... (vezi toată discuția)
Poate fi desființat un testament de fiica nedeclarată de testator la notariat în momentul întocmirii? vasilealecsandri10 vasilealecsandri10 As dori si eu un raspuns la o intrebare preciezez ca mama mea a ingrijit de un batran ,dupa care batranul a decedat ,mama mea suportand toate cheltuielile de ... (vezi toată discuția)