avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul vechime în specialitatea studiilor necesare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice

Buna seara,
Pentru depunerea dosarului de concurs la o institutie publica una din condițiile de participare este minimum 9 ani în specialitatea studiilor. Mentionez ca din începând cu data de 01.03. 2o11 până la data de 20.11.2017 am lucrat în baza a mai multe contracte individuale de muncă pe funcții corespunzătoare studiilor absolvite, dintre care unul cu norma intreaga si alte 4 cu timp partial.
Intrebarea este daca ma încadrez în cei 9 ani de vechime în specialitatea studiilor cerute. Puteti sa imi spuneti cum se calculeaza aceasta vechime in specialitatea studiilor având in vedere ca aceste contracte se suprapun ca si perioada? Se cumuleaza toate contractele sau se procedeaza ca la calculul vechimii in munca?
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
murdareai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:30, 8 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se cumuleaza perioada din contracte..... prin urmare, din 01.03. 2o11 si până la data de 20.11.2017 aveti 6 ani 8 luni si 19 zile de vechime in specialitatea studiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime in specialitate Radu Cioban Radu Cioban Buna ziua! Va solicit sprijinul cu privire la calculul vechimii in specialitate. Unui CIM cu 2h/zi, la 4 saptamani lucrate ii corespund 1 saptamana vechime in ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor? Alina Simina Alina Simina Doresc sa ma înscriu la un concurs la o instituție a statului și aici mi se cere vechime in specialitatea studiilor necesară ocupării postului minim 6 ... (vezi toată discuția)
Vechime în specialitatea studiilor galgo galgo Dacă în acceaşi perioada au existat 2 contracte individuale de munca, respectiv una în perioada august 2013-iunie 2016 ( 2 ani şi 11 luni - funcţia de ... (vezi toată discuția)