Buna seara,
Ce pasi ar trebui urmati pentru debransarea de la sistemul de alimentare cu gaze la un apartament? Trebuie sa instiintez asociatia de proprietari avand in vedere ca platesc gazele in sistem pausal?
Multumesc!
Notificati asociatia de proprietari, cu nr. de inregistrare/ data ca doriti sistarea alimentarii cu gaz a apartamentului dvs. in conditiile in care platiti la pausal si nu aveti contorizare separata.
Ventilul de izolare a apartamentului dvs. va trebui inchis si sigilat de catre firma de distributie gaze, la solicitarea asociatiei de proprietari.
O intrebare mai am. Aveti idee daca trebuie sa fie prezent administratorul de bloc in momentul in care se face sigilarea? Consider ca este suficient sa-i prezint procesul verbal. Multumesc.
Buna ziua, si eu as vrea sa fac acelasi lucru, doar ca apa calda si caldura sunt produse de centrale de bloc. Daca ma debransez de la gaze, automat ma debransez si de la apa calda si caldura.
Cum se procedeaza in acest caz, in conditiile in care facturile noastre de apa rece si gaze sunt impartite pe numar de persoane (deoarece nu avem nici un mod de contorizare individual)?
Imi imaginez ca ar fi discutii de genul: daca se defecteaza centrala, e corect ca eu sa nu particip la platata reparatiilor?
Multumesc
Deconectare
ianasi elena
Buna ziua!
Avem in bloc un proprietar care si-a montat centrala termica fara sa aiba acordul asociatiei deoarece avea debite si fara proces verbal de ... (vezi toată discuția)