avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Care e numarul minim de copiii acceptat pentru ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Care e numarul minim de copiii acceptat pentru deschiderea unei crese/gradinite

Buna ziua , momentan lucrez in Londra la o gradinita privata dar imi doresc foarte tare sa ma intorc in Romania unde am o casa suficient de mare ca sa pot deschide o cresa/gradinita privata.Am absolvit in Romania Facultatea de biologie ,in Londra am lucrat in diferite scoli [primara,gimnaziala,cresa si gradinita]si de aceea as dori sa impartasesc experienta si cunostintele mele copiilor din Romania.As dori sa stiu daca este posibil sa deschid o cresa/gradinita in propria casa si care este numarul minim de copii admis de lege pentru a putea functiona.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:20, 8 Decembrie 2017
Cum infiintez o gradinita particulara
www.avocatnet.ro/articol_100...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitii - fonduri nerambursabile pentru tineri (infiintare cresa / gradinita) dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara am si eu o intrebare referitor la creditul ptr tineri nerambursabil in primul rand as dori sa stiu ce trebuie sa fac am 23 ani vreau sa investesc ... (vezi toată discuția)
Clubul copiilor manuelafab manuelafab Buna,as dori infiintarea la domiciliul meu a unei afaceri ca si PFA dedicata ingrijirii copiilor dupa iesirea de la gradinita respectiv cresa pina la ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o creșă privată AlessiaP AlessiaP Buna ziua, Dacă as dori sa deschid o creșă privată, ar trebui sa am neaparat o diploma de facultate sau pot înființa și cu diploma de curs? Sau nu ... (vezi toată discuția)