Va rog sa-mi spuneti in ce condiții se poate monta pe fațada unui bloc de 8 etaje un sistem de aerisire alcătuit din motor si un tub de aerisire instalat de la parter pana la etajul 8.
Cui apartine sistemul de aerisire ?
Conform dispozitii in vigoare fatada blocului reprezinta parte comuna
proprietarul nu poate schimba aspectul si destinatia partii comune fara acordul asociatiei de proprietari
In speta dv fiind vorba despre instalatie aerisit,respectiv parte centrala +anexe tubulatura ,este necesar acordul asociatiei de proprietari,proiect tehnic,autorizatie de construire
Bună ziua,
In urma verificărilor efectuate de poliția locală s-a constatat ca nu exista nici autorizație pentru instalația de aerisire montata pe bloc si nici autorizație de funcționare de la primărie. Li s-a dat termen 15 zile sa intre in legalitate. As dori sa întreb următoarele:
1) Se poate obține autorizație de la primărie atâta timp cât exista sesizări la poliția locală vis-a-vis de modul de desfășurare a activității firmei?
2) Daca mi se va spune ca firma a intrat in legalitate si lucrurile vor continua ca la început?
3) Ce demersuri pot sa mai fac in condițiile de mai sus?
Singura mea dorința este sa se respecte legea iar eu sa am liniștea pe care consider ca o merit acasă la mine.
Va mulțumesc si va doresc Sărbători frumoase si liniștite!