avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum aflu vechimea pe cartea de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum aflu vechimea pe cartea de munca?

Va rog îndrumatima si pe mine ce trebuie sa fac, am 60 de ani si dea lungul timpului am lucrat în mai multe locuri aleganduma astfel cu vreo 5 carti de muncă dintre care mai am 2 restul le am pierdut. Unde ma pot interesa si cum pot afla cata vechime am avand în vedere ca sunt bonlava si ma deplasez foarte greu fiind si obeza. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:22, 8 Decembrie 2017
Nicio institutie din stat nu are o astfel de evidenta.

Incepand cu 01.01.2001 puteti lua de la Casa de pensii un stagiu de cotizare, iar pe baza codurilor unice de inregistrare mentionate in stagiu puteti identificate angajatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Total vechime Viooion Viooion Buna ziua. Asi dori da aflu cata vechime am in total un campul muncii. Multumesc (vezi toată discuția)
Carte munca ang671 ang671 Buna ziua, as vrea va rog sa imi spuneti cum as putea sa aflu cati ani am in campul muncii. Unde trebuie sa merg si ce acte imi trebuiesc? In prezent activez ... (vezi toată discuția)
Vechime pe cartea de munca ada2113 ada2113 Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o informatie. 1 Am lucrat din februarie 2008 pana in sepembrie 2008 la o firma (1) care mi a operat in cartea de munca ... (vezi toată discuția)