avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Total vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Total vechime

Buna ziua. Asi dori da aflu cata vechime am in total un campul muncii. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:32, 7 Aprilie 2018
Nicio institutie din stat nu are o astfel de evidenta.

Incepand cu 01.01.2001 puteti lua de la Casa de pensii un stagiu de cotizare, iar pe baza codurilor unice de inregistrare mentionate in stagiu puteti identificate angajatorii.

Calculul vechimii in munca il puteti face adunand perioadele de activitate mentionate in carnetul de munca si in adeverintele de vechime

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu vechimea pe cartea de munca? Miay15 Miay15 Va rog îndrumatima si pe mine ce trebuie sa fac, am 60 de ani si dea lungul timpului am lucrat în mai multe locuri aleganduma astfel cu vreo 5 carti de ... (vezi toată discuția)
Carte munca ang671 ang671 Buna ziua, as vrea va rog sa imi spuneti cum as putea sa aflu cati ani am in campul muncii. Unde trebuie sa merg si ce acte imi trebuiesc? In prezent activez ... (vezi toată discuția)