avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! As dori sa aflu ce vechime am.in campul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! As dori sa aflu ce vechime am.in campul muncii?

Buna ziua! As dori sa aflu ce vechime am.in campul muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:28, 18 Ianuarie 2023
Bună ziua! fie mergeți la Casa de Pensii din județul de domiciliu iar pe bază de CNP vă scoateți fișa stagiului de cotizare la stat, unde se vede toată vechimea în muncă, fie mergeți la Inspectoratul Teritorial de Muncă, iar contra cost (21 de lei) să vă scoateți raport din Revisal, fie adresați câte o cerere fiecărui angajator la care ați avut contract de muncă să vă elibereze rapoarte din Revisal.
Total eronat raspunsul dvs ... Niciuna din cele doua institutii nu au asa ceva in baza de date ... poate ii spuneti utilizatorului cum poate lua un extras REVISAL (nu raport) din perioada 1990.
Bună dimineața! atunci spune-ți dumneavoastră de unde să afle vechimea în muncă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nicio instituție nu deține astfel de informații...vechimea în munca se poate afla din carnetul de munca si/sau adeverințele de vechime.

Casa de Pensii eliberează stagii de cotizare începând cu 01.04.2001.

ITM-ul eliberează extrase Revisal cu c.i.m. transmise după 01.08. 2011..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil că în baza cnp-ului unei persoane să se găsească ... Ion vaida Ion vaida Este posibil că în baza CNP-ului unei persoane să se găsească vechimea în muncă de pe cartea de muncă? Această vechime se găsește la CNPP pina cînd ... (vezi toată discuția)
Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Carte de munca alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem o persoana care a fost angajata pana in luna iunie in cadrul societatii noastre, dar cartea de munca a tinut-o aks. ... (vezi toată discuția)