avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... situatie anl
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

situatie anl

am primit o garsoniera anl in urma depunerii dosarului la primarie, fiind necasatorita.
dupa 2 ani m-am casatorit, dar sotul are in proprietate apartamentul parintilor sai chiar daca nu locuieste cu ei. acum vine problema - nu pot sa schimb contractul de inchiriere pentru ca cei de la anl cer declaratie inclusiv al sotului ca "nu am si nici nu am avut locuinta proprietate personala sau din fondul locativ de stat" si nici atat nu cred ca o voi putea cumpara sau prelungi contractul din aceasta cauza. mentionez ca acest contract este pe numele de fata. cred ca singura solutie este sa dau divort sau poate exista o alta cale. multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Se poate considera ca are proprietati? liliana_grebanus liliana_grebanus Administratorul unei firme si asociat unic la acea firma poate fi considerat proprietarul unui imobil cumparat pe firma? Daca sotul meu are o firma, al carei ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl si divort mitika255 mitika255 Impreuna cu sotia detinem o garsoniera ANL, in urma cu 3 ani sotia a primit mostenire un apartament, acum cei de la ANL s-au sesizat si vor sa faca evacuarea ... (vezi toată discuția)
Divorț, partaj vio_cris22 vio_cris22 Buna ziua! Locuiesc cu sotul intr un apartament ANL , eu fiind titularul de contract. Intentionez sa divortez dar nu stiu cum va fi cu locuinta , cine are ... (vezi toată discuția)