avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Client dezagreat a utilizat o alta societate pentru a ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Client dezagreat a utilizat o alta societate pentru a apela la serviciile noastre

Buna ziua, suntem casa de expeditii si organizam transporturi multimodale (rutier+maritim) containerizate. Urmare unei discutii telefonice in care am agreat tariful de transport, am primit o comanda de la un exportator care are depozit propriu si i-am trimis la incarcare un container. Dupa descarcarea containerului plin cu marfa in port am primit si copia actelor de export in care am constatat cu stupoare ca exportatorul nu era proprietarul depozitului ci clientul dezagreat, pe care il refuzasem anterior si care se folosise de depozit doar ca punct de incarcare. Nu avem contract cu proprietarul depozitului deoarece conform conventiilor maritime, incarcarea unui container reprezinta in sine acceptul ofertei, iar conosamentul si factura tin loc de contract. Dorim sa ii comunicam depozitarului ca tariful comunicat telefonic ii era ofertat in mod particular pentru incarcarile sale proprii in virtutea bunelor relatii cu acesta si ca pentru exportatorul dezagreat tariful este x. Dorim sa ne asiguram ca nu pot surveni probleme legale privind acest demers. Va multumim pt raspuns!

Alte discuții în legătură

Schimbare calorifere si reparatie instalatie termica apartament ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am ajuns in urmatoarea situatie. Trebuie sa schimb caloriferele in aceasta perioada, pentru ca renovez. Am luat legatura cu administratorul ... (vezi toată discuția)
Excrocherie pe sms dinumarcel dinumarcel In cursul lunii ianuarie 2012 cand lucram la calculatorul personal am fost ispitit de o reclama cu calculul IQ-ului. Am completat fugitiv reaspunsurile dupa ... (vezi toată discuția)
Onoare si reputatie DraghiciIulian DraghiciIulian Buna ziua , deocamdata sunt angajat , dar am avut probleme cu fostul loc de munca si va rog sa imi spuneti daca ceea ce mi-s-a intamplat poate fii privit ... (vezi toată discuția)