Furtul ocrotește proprietatea sau posesia două persoane folosesc un auto cu rândul soț si sotie la un moment dat ei se află în proces de divort iar unul dintre ei i-a autoturismul din curtea unde locuiesc ambii si se muta la alta locație , auto fiind inmatriculat pe cel care i-a auto ,celălalt neputând sa-l foloseasca desi înainte îl folosea.Auto este dobândit în căsătorie dar din banii pe care sotul i-a împrumutat de la o rudă, ruda cu care ulterior face diverse contracte contract împrumut dupa care contract v-c cu aceiasi ruda , dar acesta foloseste auto tot timpul , acest fapt face că auto sa fie bun propriu sau nu , avand in vedere aceste contracte , sotul luând masina este Furt între rude sau nu , va rog sa-mi raspunde-ti?
Dupa modul de dobândite al bunului spre exemplu da cineva imi imprumuta bani sa achit o masina pe care o plateam în rate iar masina este înmatriculată pe mine iar eu sunt in proces de divort i-au masina si plec cu ea se poate considera furt atât timp cât ambii folosim masina iar partajul nu este facut, se poate considera ca bunul este comun .Daca eu folosesc masina dar am făcut contract v- c cu persoana care mi-a împrumutat banii vanzandu-i acestuia masina ,dar acesta mă lasă să o folosesc eu sunt doar posesorul si nu proprietarul de-si masina este înmatriculata pe mine, se poate considera furt.
Masina in lizing
tiktakko
Cer ajutorul ptr a stii daca in timpul casatoriei am cumparat o masina , cu imprumut la banca, acum in timpul divortului am dreptul sa o schimb sau sa o ... (vezi toată discuția)