Bună ziua,
Vă rog să-mi spuneți dacă este posibil să îmi retrag acordul cu privire la funcționarea unei firme de catering la parterul blocului in care locuiesc(am pereții comuni eu locuiesc la et. I) deoarece după semnarea acordului au montat pe bloc instalația de aerisire si face un zgomot care ma deranjează dimineata pe lângă ca nu respecta orarul discutat inițial.
Acordul intial acordat este ireversibil
Daca firma va cauzeaza prejudicii,aveti dreptul initial sa solicitati oficial acesteia sa remedieze neajunsul,daca aceasta nu intelege sa isi asume responsabilitatea aveti dreptul sa sesizati autoritatile,inclusiv instanta de judecata,ocazie cu care puteti solicita inclusiv daune
Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri!
Dacă este posibil, vă rog să-mi spuneți dacă se constată de către autorități că nivelul decibelilor este în limite normale (mai există pe lângă hotă ceva frigidere care fac zgomot dar toate s-ar încadra probabil în limitele admise de decibeli) credeți că am vreo șansă să rezolv problema chiar și în instanță?
Daca autoritatile dupa masuratori constata ca zgomotele se incadreaza in limitele admise,nu aveti nici o sansa sa beneficiati de hotarare judecatoreasca favorabila
Trebuie sa aveti in vedere ca pragul fonic admis se situeaza intre 60-65 db ,iar zgomotul produs de vehiculele in deplasare pe drumurile publice se incadreaza intre 70-85 db...
Dus la 23:00
cdina2001
Buna ziua, vecinul de sub mine se plange ca dupa orele 22 fac dus, trag apa la WC, spal vase. Avand in vedere ca ajung acasa de la munca la 21:30 -22:00, nu am ... (vezi toată discuția)
Zgomot gradinita
sefu2509
Buna dimineata,
Locuiesc intr-un apartament situat deasupra unei gradinite de stat in sectorul 2.
Zgomotul de la aceasta gradinita este infernal. M-am ... (vezi toată discuția)