avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conflict de interese !!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conflict de interese !!!

Buna seara,
Ma confrunt in comitetul executiv cu unele probleme si anume:
1) Suntem 3 membrii in comitetul executiv.
2) Un membru din comitetul executiv este fica administratorului de imobil.
3) Atunci cand ii atrag atentia administratorului ca ceva nu este in regula vis sa vis de registru de casa, listele de cheltuieli sau atunci cand o rog sa-mi prezinte situatia financiara a imobilului, s.a.m.d., fica imi spune ca am ceva personal cu administratorul, iar la AGP tot fica sa imi striga ca am ceva personal cu mama sa astfel reuseste sa indeparteze pe membrii prezentii la AGP. Si asa vin foarte putini.
4) Nu putem lua decizii pe motivele mentionate mai sus.
Sunt multe de spus dar credeti-ma ca am ajuns sa ma tratez datorita faptului ca am acceptat sa fiu presedinte al asociatiei de proprietari.
O ultima intrebare putem cei doi membri din comitetul executiv, eu in calitate de presedinte si celalat membru in comitet, putem sa o dam afara din comitetul executiv pe fica administratorului?
Daca da ce pasi trebuie urmati.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ollyjunior , utilizator 17:23, 9 Decembrie 2017
1. Sunteti 3 membri in com. ex. - foarte corect d.p.d.v. legal:
2. Orice problema aveti, o discutati in com. ex. si decideti prin vot - o sa rezulte 2/1, da? Este corect? DA!
3. Schimbarea unui membru al com. ex. ales in AG se poate schimba tot in AG. Discutati si hotarati;
4. Daca fiica are vreo problema cu dvs., discutati acest lucru in sedinta de com. ex. Discutati si decideti, alta cale nu exista pana la AG unde propuneti schimbarea acesteea din functie.
Dvs. ca presedinte aveti toate prerogativele sa luati orice masura legala pentru a controla/verifica activitatea administratorului casier;
5. Comisie de cenzori aveti? Punetii pe dumnealor sa faca unele verificari privind activitatea de casierie, etc.
Succes!
Multumesc mult pentru raspuns.
O zi buna
Multumesc mult pentru raspuns.
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele asociatiei de proprietari bureac62 bureac62 Va rog sa ma lamuriti pentru ca practica nu este peste tot la fel ?Cind au loc alegeri la asociatie pentru un nou presedinte,acesta trebuie ales dintre membri ... (vezi toată discuția)
Administrator bloc serban_alin85 serban_alin85 De vreo 2 luni de zile intretinerea apare semnata doar de catre administrator. Ce se poate face in aceasta privinta (nimeni nu il are la suflet), plus ca au ... (vezi toată discuția)
Administrator vs membru in comitet dddgab dddgab Buna ziua. Un proprietar a fost ales membru in comitetul executiv in cadrul unei adunari generale si ulterior, deoarece nu se gasea un administrator ... (vezi toată discuția)