avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cat costa un aboamet premium live ?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cat costa un aboamet premium live ?

Buna ziua!Va rog sa.mi spuneti cat costa un abonament lunar premium live pt. o persoana juridica ,cu 2 utilizatori si care sunt modalitatile de plata pt.acest serviciu?Va multumesc anticipat.Cu stima .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:48, 9 Decembrie 2017
Gasiti detalii aici
oferte.avocatnet.ro/alerte

Sau
Email : premium@avocatnet.ro ori sunati la 0766.187.906 (Alina) sau 0766.187.904 (Andreea) pentru mai multe detalii
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament ciorteanu ciorteanu Buna ziua, Va rog sa ma informati ce tipuri de abonamente oferiti s la ce costuri. Multumesc! (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)