avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pe ce data ma intorc la servici dupa CCC ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pe ce data ma intorc la servici dupa CCC ?

Buna ziua. Copilul meu implineste varsta de doi ani pe 18.04.2018. Stiu ca ultima luna va trebui sa o ia celalalt sot, Insa eu pe ce data trebuie sa fiu inapoi la servici? Mentionez ca vreau sa imi dau demisia de la actualul loc de munca in prima zi in care voi fi inapoi la servici. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
maryus2y, utilizator

Alte discuții în legătură

Creștere copil geo1982ro@yahoo.com geo1982ro@yahoo.com Bună dimineața, vă rog să-mi spuneți și mie dacă nu mă mai întorc la ultimul locul de muncă de unde am rămas în creștere copil și vreau să merg ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la locul de munca dupa ccc henrietadominik henrietadominik buna,in 11 iunie 2012 implineste baietelul meu 2 ani si as avea mai multe intrebari legat de reintoarecerea la locul de munca - cand ar trebui sa fie prima zi ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la serviciu dupa concediu de maternitate de pana la 2 ani anca_silvia anca_silvia Buna ziua! Se apropie ziua in care copilul meu va implini 2 ani (14 iulie 2014), si nu stiu exact cand ma pot reintoarce la servici. Sotul meu are dreptul si ... (vezi toată discuția)