avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligativitatea afisarii raportului pe salariat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligativitatea afisarii raportului pe salariat

La asociatia de proprietari este obligatorie afisarea ( eventual la avizier sau in biroul administratorului ) raportului pe salariat? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Despre ce raport este vorba, fiti mai explicita!
Numai de asta nu am auzit ca ar fi obligatorie afisare unui raport, dar sa vedem ce intelegeti dvs.
In rest, au avut grija domnii parlamentari ca asociatiile de proprietari sa afiseze tot felul de informatii, fara sa se gandeasca o secunda la faptul ca nu este loc la avizierele asociatiilor.

Domnii parlamentari sa oblige dezvoltatorii de locuinte - macar de acum inainte - sa puna la dispozitia blocului o incapere cat de mica, dotata cu mic vestiar si un grup social necesar ingrijitorului de bloc. La blocurile vechi, nici nu se pune problema, acestor incaperi, adica sunt inexistente, iar la constructiile noi, la fel.
Am vizitat de curand un bloc nou, unde administratorului i s-a dedicat 1,5 mp de spatiu, sub o scara, la demisol. Doi oameni nu incap acolo, doar daca stau in picioare, fara scaune...
Imi pare rau,nu vreau sa supar pe nimeni.doresc doar sa stiu ce este legal si ce drepturi am sa fiu informat ca proprietar.ca tot apar articole si norme si nu am cum sa le stiu pe toate. Asociatia are angajati. Orice angajat are o carte de munca si contabilul. sau administratorul face un raport pe fiecare salariat.
Ca proprietar aveti dreptul sa stiti care sunt cheltuielile cu salariile, acestea se afiseaza in fiecare luna pe listele de intretinere.Raportul pe salariat despre care vorbiti, se scoate din Revisal, la cererea angajatului, cuprinde informatii despre contractul de munca, nu se afiseaza nicaieri.
Multumesc.dar daca adm nu vrea sa afiseze detaliat cum spune art.481 dib legea 230, eu pe cine intreb si cine este obligat sa imi raspunda? ca adm zice ca e un simplu angajat si nu pot sa il trag la raspundere.ceilalti din comitet nu au ore la biroul adm.si ce fac?sun la usile lor?sa ii deranjez din somn si pijama?cine este obligat sa-mi raspunda la intrebari legate de cheltuieli? Multumesc
Doamna, dvs. v-ati intitulat postul altfel - ceva in legatura cu un raport pe salariat, ori acum ziceti altceva - care este raportul si care este salariatul daca dvs. intrebati de fapt detalii despre cheltuieli, etc.
Cu presedintele ati vorbit? Incercati sa "vorbiti" in scris, inregistrati si asteptati raspuns.

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari /lege,articol care combate legea protectiei datelor personale widad widad Daca ca membru al asociatiei de proprietari solicit prin cerere solicit copii dupa contractul de angajare a administratoarei,oamenilor de serviciu,etc,diferite ... (vezi toată discuția)
Presedintele de bloc nu vrea sa afiseze nimic din cauza regulamentului (ue) nr.679/2016 ariadna_2023 ariadna_2023 Presedintele de bloc refuza sa afiseze la avizier hotararile Adunarii generale a Asociatiei de proprietari, hotararile comitetului executiv, datele de contact ... (vezi toată discuția)
Lamuriri referitor la adunarea generala proprietarilor leg 230/2007 ienupar05 ienupar05 daca la art.25.al(4) din legea 230/2007 se spune asa:\\\'\\\' hotararile adunarii generale se consemneaza in registru procese verbale al asociatiei , se ... (vezi toată discuția)